• perfecteuphoria1
  • perfecteuphoria2
  • perfecteuphoria3

Αδυνάτισμα Reiki & Stress

 Αδυνάτισμα Reiki & Stress
Καθοδηγούμενοι Διαλογισμοί Reiki

Γράφει η Βάσια Κόλια

 

Πάτα το  "play" παρακάτω, για να ακούσεις γιατί το stress δεν μας αφήνει να αδυνατίσουμε, όσο κι αν προσπαθούμε

 

 

 

Ας μη γελιόμαστε. Δεν υπάρχουν δίαιτες εξπρες, ούτε θαυματουργοί τρόποι να χάσουμε τα κιλά που θέλουμε σε μία μέρα.

Ωστόσο ο οργανισμός μας ξέρει πολύ καλά τι να κάνει για να διώξει το περιττό λίπος. Αρκεί να τον αφήσουμε ήσυχο.

Και πώς μπορούμε να τον αφήσουμε ήσυχο; Με το να του δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται, σταματώντας να τον καταπιέζουμε με εξαντλητικές δίαιτες και να τον δηλητηριάζουμε με στρες, φροντίζοντας να περιποιούμαστε το σώμα μας με συνέπεια αλλά και να ηρεμούμε το νου μας σε καθημερινή βάση. 

Τις περισσότερες φορές, το το να λέω σε κάποιον να χρησιμοποιήσει το Reiki για να αδυνατίσει, μοιάζει σαν να λέω σε έναν άνθρωπο της δεκαετίας του 1950, ότι μπορεί να μιλήσει σε κινητό τηλέφωνο ή να τσατάρει στο ίντερνετ.

Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ απλό. Η τεχνικές του Reiki εξουδετερώνουν το stress και ηρεμούν το νευρικό μας σύστημα.

Κι όταν το νευρικό μας σύστημα είναι ήρεμο και ισορροπημένο τότε ο οργανισμός μας λειτουργεί στην εντέλεια, όπως ακριβώς είναι φτιαγμένος για να λειτουργεί.

Όταν θέλουμε να αδυνατίσουμε, το να επικεντρωνόμαστε ΜΟΝΟ στη δίαιτα και τη γυμναστική, ΔΕΝ αρκεί!  Γιατί το τι τρώμε αποτελεί το 50% της διαχείρισης του βάρους μας...το άλλο 50% το αποτελεί το ποιοι είμαστε εμείς που τρώμε. Δηλαδή τι νιώθουμε, τι σκέψεις κάνουμε, τι πιστεύουμε για τον εαυτό μας και για τη ζωή κτλ.

Με άλλα λόγια δεν φτάνει μόνο να κάνουμε δίαιτες αλλά να φροντίζουμε να διατηρούμε ήρεμο το νου και το σώμα μας. Αν δεν είναι ήρεμος ο νους μας, το σώμα μας θα βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση έντασης, με αποτέλεσμα να εκκρίνει ορμόνες πάχους, όπως είναι η κορτιζόλη και να αποθηκεύει το λίπος αντί να το καίει.

H Reiki Teacher Βάσια Κόλια, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν γνωρίζουν Reiki,  αποφάσισε να δημιουργήσει μία Μέθοδο με Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς Reiki, που βοηθούν στο να απαλλαγεί ο άνθρωπος που τους ακούει, από κάθε περιττό βάρος ή αρνητική ενέργεια έχει εγκλωβιστεί στο φυσικό σώμα του εξ' αιτίας του stress και των αρνητικών ή δυσάρεστων σκέψεων και συναισθημάτων.(ακόμη κι αν δεν ξέρει Reiki)

- Αφιερώνοντας λοιπόν κάποιος, μόνο 10 με 15 λεπτά από το χρόνο του για να ακούσει έναν από τους Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς κάθε μέρα, θα έχει σαν αποτέλεσμα:
Να ισορροπεί η ενέργεια του νευρικού του συστήματος, να λειτουργεί ο μεταβολισμός του κανονικά, το σώμα να καίει το περιττό λίπος αντί να το αποθηκεύει και να απαλλαγεί από λιγούρες και λαιμαργίες, όταν δεν πεινάει πραγματικά.

- Εκτός από τους Καθοδηγούμενους διαλογισμούς Reiki, θα μάθει και τη μία και μοναδική τεχνική που θα τον βοηθάει μέσα σε λίγα λεπτά, να νικάει τις λιγούρες και τη λαιμαργία, όταν δεν πεινάει πραγματικά αλλά θα μαθει και τους 4 χρυσούς κανόνες στο φαγητό που αν τους χρησιμοποιεί θα μπορεί να τρωει ότι θέλει....χωρίς να παχαίνει!

Τη Μέθοδο αυτή, μπορεί να την αποκτήσει όποιος ενδιαφέρεται, πατώντας εδώ.

Ώρες Λειτουργίας


- Δευτέρα εως Παρασκευή

  10.00πμ - 8.00μμ


- Σάββατο 10.00πμ - 14.00μμ

 και Κυριακή Κλειστά