• perfecteuphoria1
  • perfecteuphoria2
  • perfecteuphoria3

Αρνητική Ενέργεια, Chakra, Αδυνάτισμα & Ομορφιά

Αρνητική Ενέργεια, Chakra, Αδυνάτισμα & Ομορφιά

Πώς να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σώμα σου

Μια σφαιρική εικόνα των ενεργειακών κέντρων

Ο Αμερικανός παθολόγος ιατρός Dr Richard Gerber, στο βιβλίο του «Δονητική Ιατρική», γράφει ότι: "ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από σάρκα και οστά, κύτταρα και πρωτεΐνες. Είναι μια πολυδιάστατη οντότητα ενέργειας και φωτός σε κβαντικό επίπεδο. Η διαφορά μεταξύ του φυσικού και του ενεργειακού μας σώματος, βρίσκεται μόνο στην διαφορετική συχνότητα δόνησης της ενέργειας"

Είσαι ένα ον λοιπόν, που αποτελείται όχι μόνο από σάρκα και οστά αλλά και από  καθαρή ενέργεια. Οι σκέψεις σου, οι καταστάσεις που βιώνεις και βίωσες στο παρελθόν και τα συναισθήματα σου, ελέγχουν τη ροή της ενέργειας που υπάρχει μέσα σου αλλά και γύρω από σένα.

Διαφορετικά κέντρα ενέργειας μέσα και γύρω από το σώμα σου, επηρεάζονται από το πως σκέφτεσαι αλλά και από αυτά που νιώθεις.

Αυτά τα κέντρα ενέργειας μοιάζουν σαν φτερωτές (φαντάσου τις φτερωτές των ανεμόμυλων). Τα αποκαλούμε chakra, που σημαίνει "τροχός" στην αρχαία σανσκριτική γλώσσα. Κάθε chakra είναι τοποθετημένο σε μια συγκεκριμένη θέση, κατά μήκος της σπονδυλικής σου στήλης.

Το κάθε chakra συνδέεται με ένα συγκεκριμένο ενδοκρινή αδένα. Πχ θυρεοειδή, πάγκρεας, ωοθήκες κτλ. Ο κάθε ενδοκρινής αδένας  ενεργοποιείται από την κίνηση του αντίστοιχου chakra και αυτό επηρεάζει δραματικά τις ορμόνες που εκκρίνονται από αυτό τον αδένα.

Στην πραγματικότητα, τα ενεργειακά κέντρα είναι αυτά που ωθούν την ενέργεια στο σώμα μας, μέσω των αδένων,  για να εξασφαλίσουν ζωτικότητα. Φαντάσου τα κουπιά των παιχνιδιών φλίπερ (chakra) που σπρώχνουν τις μπάλες (ζωτική ενέργεια) με δύναμη κατά μήκος της διαδρομής του μηχανήματος (σώμα μας).

Αυτή η ενέργεια ζωής πηγάζει από το Θείο (πνευματικός όρος) ή από την Κοσμική Ενέργεια του Σύμπαντος (επιστημονικός όρος) και μας δίνει πρόσβαση σε κάθε σοφία ή ψυχική πληροφορία

Τα chakra εκπέμπουν και λαμβάνουν ενέργεια συνεχώς. Εάν κρατάς αρνητικές σκέψεις ή περιβάλλεσαι από αρνητικούς ανθρώπους ή έχεις βιώσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν, αυτά τα ενεργειακά κέντρα μπλοκάρουν με πυκνή, σκοτεινή ενέργεια και τότε αισθάνεσαι εξάντληση, κόπωση, βλέπεις το σώμα σου να παχαίνει ή το δέρμα σου να γερνάει πριν την ώρα του. Χάνεις επίσης και την επαφή με τις φυσικές σου ψυχικές ικανότητες, όπως το ένστικτο, η λήψη σωστών αποφάσεων, η σωστή κρίση κτλ. 

Έχεις το ανάλογο ενεργειακό κέντρο για κάθε «ζήτημα» που συνήθως σκέφτεσαι και σε απασχολεί. Υπάρχει ένα κέντρο που σχετίζεται με σκέψεις για τα χρήματα και την καριέρα, ένα άλλο που σχετίζεται με τις σχέσεις, το μέλλον σου, άλλο με την όρεξη και τις συνήθειες του τρόπου ζωής σου, ένα άλλο που σχετίζεται με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου κτλ.

Εάν τα chakra σου είναι ισορροπημένα και λειτουργούν με απόλυτα υγιή ρυθμό, η ενέργεια και η ζωή σου ρέουν ομαλά και βιώνεις υγεία, αρμονία, ευημερία και ομορφιά. Ωστόσο, σχεδόν όλοι είμαστε επιρρεπείς σε ανησυχίες, άγχη ή εμμονές. 

Σχεδόν κάθε μέρα κάνουμε σκέψεις που βασίζονται στο φόβο. Συχνά αντιμετωπίζουμε ή συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους ή καταστάσεις που εμπνέουν φόβο κάποιου είδους. Ως εκ τούτου, μπορούμε να απορροφήσουμε και να παγιδεύουμε ενέργειες φόβου στα chakra μας.

Για αυτόν τον λόγο, αν θέλουμε να διατηρούμε την υγεία μας, την ευεξία και την ομορφιά μας, είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε τα ενεργειακά κέντρα μας κάθε μέρα. Ακριβώς όπως κάνουμε μπάνιο και πλένουμε καθημερινά το πρόσωπό μας, έτσι χρειάζεται να καθαρίζουμε και το ενεργειακό σας σώμα με συνέπεια, ειδικά αν στο περιβάλλον μας υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι που δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε και που "λερώνουν" την ενέργεια μας συχνά.

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις κάτι τέτοιο, αλλά οι τοξικοί άνθρωποι στο περιβάλλον μας, επηρρεάζουν δραματικά τη λειτουργία του οργανισμού μας, λόγω των αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων που μας προκαλούν.

Καθοδηγούμενοι Διαλογισμοί Reiki 

Οι Καθοδηγούμενοι Διαλογισμοί Reiki, που δημιούργησε η Reiki Teacher + Wellness Coach Βάσια Κόλια και είναι διαθέσιμοι στο eshop perfecteuphoria.gr, αφορούν μόνο γυναίκες και είναι ενεργοποιημένοι με πρόθεση να λειτουργήσουν για την απαλλαγή από την αρνητική ενέργεια που οδηγεί στο πάχος και στο πρόωρο γήρας.

Σαν αποτέλεσμα, ηρεμεί ο νους και ο οργανισμός εκείνης που ακούει τους Διαλογισμούς και με καθαρά και ισορροπημένα chakra έχει άφθονη τη ροή της θετικής ενέργειας, ρυθμίζεται η έκκριση ορμονών στο σώμα της, εξισορροπούν τα συναισθήματα της, προστατεύεται από αρνητικές ενέργειες και επιρροές τοξικών ανθρώπων και καταστάσεων, με συνέπεια η υγεία, η ηρεμία και η ομορφιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ζωής της. 

Τώρα μπορείς κι εσύ να διώξεις την εγκλωβισμένη αρνητική ενέργεια από το σώμα σου και από τον οργανισμό σου, απλά αφιερώνοντας 15 λεπτά από το χρόνο σου κάθε μέρα, για να ακούς έναν Καθοδηγούμενο Διαλογισμό Reiki, με τη σειρά που θα τους λάβεις, αν αποφασίσεις να τους αποκτήσεις.

Είναι ο πιο απλός τρόπος για να απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια της ανησυχίας και του φόβου που έχει εγκλωβιστεί από το παρελθόν στο σώμα αλλά και στον οργανισμό σου και που είναι η κύρια αιτία της πρόωρης γήρανσης και του πάχους.

Ο καθαρισμός των chakra με τη Μέθοδο των Καθοδηγούμενων Διαλογισμών, περιλαμβάνει δύο βήματα:

1. Γνώσεις και προτάσεις καθημερινής συμπεριφοράς, για να βελτιώσεις τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως πυγμή, αυτοπεποίθηση, σεξουαλικότητα, προστασία, σχέσεις, θέληση κτλ.  &

2. Καθαρισμό, Θεραπεία και Εξισορρόπηση του κάθε chakra με τη μέθοδο του Καθοδηγούμενου Διαλογισμού. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις Reiki, κάνοντας τους διαλογισμούς, σου στέλνω ταυτόχρονα Άφθονη Θεραπευτική Ζωτική Ενέργεια, με την πρόθεση να λειτουργήσει για το Ανώτερο και Ύψιστο καλό σου, όπου και όπως τη χρειάζεσαι.

Ο κάθε διαλογισμός διαρκεί 15 λεπτά περίπου και έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να χωρέσουμε αυτό το χρονικό διάστημα στο πολυάσχολο πρόγραμμα της ημέρας μας.

Σημαντική Σημείωση: Εάν είσαι θεραπεύτρια Reiki ή άλλης Ενεργειακής Τεχνικής, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς για δικούς σου ανθρώπους ή για να βοηθήσεις τους πελάτες σου αλλά δεν μπορείς να τους δημοσιεύσεις, να τους αντιγράψεις ή να τους διαθέσεις προς πώληση.

Πάτα στη φωτογραφία για να αποκτήσεις τους Διαλογισμούς. Μετά την οικονομική τακτοποίηση,θα λάβεις τους Διαλογισμούς στο email σου σε μορφή ακουστικών αρχείων mp3 για να τους ακούς εύκολα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου. 

   

Πάτα εδώ για να ακούσεις το Podcast του perfecteuphoria.gr για το 1ο Ενεργειακό Κέντρο...The Root Chakra

Ώρες Λειτουργίας


- Δευτέρα εως Παρασκευή

  10.00πμ - 8.00μμ


- Σάββατο 10.00πμ - 14.00μμ

 και Κυριακή Κλειστά