• perfecteuphoria1
  • perfecteuphoria2
  • perfecteuphoria3

Περιποίηση Προσώπου... αλλιώς

Περιποίηση Προσώπου... αλλιώς

Γράφει η Βάσια Κόλια

Κάποτε ο μόνος λόγος που άντεχα να κοιτάζω το πρόσωπο μου στον καθρέφτη, πάνω από μερικά δευτερόλεπτα, ήταν για να το 'χτίσω" με τόνους μακιγιάζ προκειμένου να δείχνω πιο λαμπερή, πιο όμορφη, πιο νέα...  Δεν μου άρεσε καθόλου που περνούσαν τα χρόνια και άφηναν τα σημάδια τους στο πρόσωπο μου. 


Τώρα πια, όχι μόνο μακιγιάρομαι ελάχιστα και πολύ διακριτικά στις εξόδους μου αλλά τολμώ να εκτείθεμαι δημόσια και άβαφη αυτή τη στιγμή, μόνο και μόνο για να σου δείξω και να ακούσεις, μέσα από το μικρό βίντεο παρακάτω, πώς σκέφτομαι και μιλώ για το πρόσωπο μου αλλά και για τον εαυτό μου, τις στιγμές που το περιποιούμαι.

Και ο μόνος λόγος που μπαίνω σ΄αυτή τη διαδικασία, είναι γιατί αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης του εαυτού μου, βελτίωσε όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και τη ζωή μου ολόκληρη και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βελτιώσει και τη δική σου. 
 

Είμαι σίγουρη ότι κανείς και ποτέ πριν δεν σου έδειξε να μιλάς και να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο, γι' αυτό σε προ(σ)καλώ να ξεκινήσεις να τον εφαρμόζεις. Γνωρίζω από την δική μου εμπειρία ότι ίσως στην αρχή σου φανεί αστείο ή μάταιο, ή να μην πιστεύεις ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα, όμως πίστεψε με...αξίζει να συνεχίσεις. 

 

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και μιλάμε για τον εαυτό μας, δημιουργεί συναισθήματα μέσα μας, που με τη σειρά τους επηρρεάζουν τις ορμόνες αντιγήρανσης που εκκρίνει ο οργανισμός μας.

"Βάσια"

Υ.Γ Η κρέμα που φοράω είναι η Συσφικτική κρέμα THAVMA CREAM και μπορείς να τη βρεις πατώντας εδώ

Ώρες Λειτουργίας


- Δευτέρα εως Παρασκευή

  10.00πμ - 8.00μμ


- Σάββατο 10.00πμ - 14.00μμ

 και Κυριακή Κλειστά