• perfecteuphoria1
  • perfecteuphoria2
  • perfecteuphoria3

Περιποίηση Προσώπου... αλλιώς

Περιποίηση Προσώπου... αλλιώς

Γράφει η Βάσια Κόλια

Κάποτε ο μόνος λόγος που άντεχα να κοιτάζω το πρόσωπο μου στον καθρέφτη, πάνω από μερικά δευτερόλεπτα, ήταν για να το 'χτίσω" με τόνους μακιγιάζ προκειμένου να δείχνω πιο λαμπερή, πιο όμορφη, πιο νέα...  Ούτε που φανταζόμουν ότι θα έρθει κάποια μέρα που θα δείχνω νεότερη από την ηλικία μου, όχι μόνο επειδή φοράω επαγγελματικές κρέμες περιποίησης αλλά επειδή μετέτρεψα ακόμη και την εφαρμογή της κρέμας του προσώπου μου, σε ένα μίνι διαλογισμό αγάπης για τον εαυτό μου!

Είμαι σίγουρη ότι κανείς και ποτέ πριν δεν σου έδειξε να μιλάς και να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο, γι' αυτό σε προ(σ)καλώ να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις κι εσύ αυτό που κάνω εδώ και μερικά χρόνια. Μπορείς να μετατρέψεις τα ελάχιστα λεπτά που βάζεις την κρέμα σου, σε ένα μίνι διαλογισμό αγάπης για τον εαυτό σου.

Γνωρίζω από την δική μου εμπειρία ότι ίσως στην αρχή σου φανεί αστείο ή μάταιο, ή να μην πιστεύεις ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα, όμως πίστεψε με...αξίζει να συνεχίσεις. Κάντο για μία εβδομάδα και θα με θυμηθείς. Διασκέδασε το! 

Δες στο βίντεο παρακάτω, πώς σκέφτομαι και μιλώ για το πρόσωπο μου αλλά και για τον εαυτό μου, τις στιγμές που το περιποιούμαι.

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και μιλάμε για τον εαυτό μας, δημιουργεί συναισθήματα μέσα μας, που με τη σειρά τους επηρρεάζουν τις ορμόνες αντιγήρανσης που εκκρίνει ο οργανισμός μας.

"Βάσια"

Υ.Γ Η κρέμα που φοράω στο βίντεο, είναι η συσφικτική κρέμα THAVMA CREAM της Juliette Armand (μου διόρθωσε τη χαλάρωση και το προγούλι) και μπορείς να τη βρεις πατώντας εδώ. (Αν αποφασίσεις να την παραγγείλεις, γράψε στα σχόλια της παραγγελίας "εκ μέρους της Βάσιας Κόλια" και θα έχεις από το eshop έκπτωση 5,00€)

Αν έχεις πολύ ξηρό δέρμα με πιο πολλές ρυτίδες, τότε σου προτείνω τη CHRONOS CREAM της Juliette Armand( τη χρησιμοποιώ για τις λεπτές ρυτίδες που είχα στο άνω χείλος. Δεν τις έχω πια!) Θα τη βρείς πατώντας εδώ (Αν αποφασίσεις να την παραγγείλεις, γράψε στα σχόλια της παραγγελίας "εκ μέρους της Βάσιας Κόλια" και θα έχεις από το eshop έκπτωση 5,00€)

Ώρες Λειτουργίας


- Δευτέρα εως Παρασκευή

  10.00πμ - 8.00μμ


- Σάββατο 10.00πμ - 14.00μμ

 και Κυριακή Κλειστά