• perfecteuphoria1
  • perfecteuphoria2
  • perfecteuphoria3

Πώς να κάνεις διάγνωση των Ενεργειακών σου Κέντρων.

 Πώς να κάνεις διάγνωση των Ενεργειακών σου Κέντρων.

Episode 1. The Root Chakra.Perfecteuphoria's Podcast

Τα chakra του σώματος μας, εκπέμπουν και λαμβάνουν ενέργεια συνεχώς. Εάν κρατάς αρνητικές σκέψεις ή περιβάλλεσαι από αρνητικούς ανθρώπους ή έχεις βιώσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν, αυτά τα ενεργειακά κέντρα μπλοκάρουν με πυκνή, σκοτεινή ενέργεια και τότε αισθάνεσαι εξάντληση, κόπωση, βλέπεις το σώμα σου να παχαίνει ή το δέρμα σου να γερνάει πριν την ώρα του. Χάνεις επίσης και την επαφή με τις φυσικές σου ψυχικές ικανότητες, όπως το ένστικτο, η λήψη σωστών αποφάσεων, η σωστή κρίση κτλ. 

Πάτα στο play παρακάτω. για να μάθεις το ρόλο που παίζει το 1ο Ενεργειακό Κέντρο της Ρίζας και πώς μπορείς να καταλάβεις αν έχεις αρνητική ενέργεια σ' αυτό το chakra του σώματος σου.

Καθοδηγούμενοι Διαλογισμοί Reiki 

Οι Καθοδηγούμενοι Διαλογισμοί Reiki, που δημιούργησε η Reiki Teacher + Wellness Coach Βάσια Κόλια και είναι διαθέσιμοι στο eshop perfecteuphoria.gr,αφορούν μόνο γυναίκες και είναι ενεργοποιημένοι με πρόθεση να λειτουργήσουν για την απαλλαγή από την αρνητική ενέργεια που οδηγεί στο πάχος και στο πρόωρο γήρας.

Σαν αποτέλεσμα, ηρεμεί ο νους και ο οργανισμός εκείνης που ακούει τους Διαλογισμούς και με καθαρά και ισορροπημένα chakra έχει άφθονη τη ροή της θετικής ενέργειας, ρυθμίζεται η έκκριση ορμονών στο σώμα της, εξισορροπούν τα συναισθήματα της, προστατεύεται από αρνητικές ενέργειες και επιρροές τοξικών ανθρώπων και καταστάσεων, με συνέπεια η υγεία, η ηρεμία και η ομορφιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ζωής της. 

Τώρα μπορείς κι εσύ να διώξεις την εγκλωβισμένη αρνητική ενέργεια από το σώμα σου και από τον οργανισμό σου, απλά αφιερώνοντας 15 λεπτά από το χρόνο σου κάθε μέρα, για να ακούς έναν Καθοδηγούμενο Διαλογισμό Reiki, με τη σειρά που θα τους λάβεις, αν αποφασίσεις να τους αποκτήσεις.

Είναι ο πιο απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια της ανησυχίας και του φόβου που έχει εγκλωβιστεί στο σώμα αλλά και στον οργανισμό σου και που είναι η κύρια αιτία της πρόωρης γήρανσης και του πάχους.

Ο καθαρισμός των chakra με τη Μέθοδο των Καθοδηγούμενων Διαλογισμών, περιλαμβάνει δύο βήματα:

1. Γνώσεις και προτάσεις καθημερινής συμπεριφοράς, για να βελτιώσεις τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως πυγμή, αυτοπεποίθηση, σεξουαλικότητα, προστασία, σχέσεις, θέληση κτλ.  &

2. Καθαρισμό, Θεραπεία και Εξισορρόπηση του κάθε chakra με τη μέθοδο του Καθοδηγούμενου Διαλογισμού. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις Reiki, κάνοντας τους διαλογισμούς, σου στέλνω ταυτόχρονα Άφθονη Θεραπευτική Ζωτική Ενέργεια, με την πρόθεση να λειτουργήσει για το Ανώτερο και Ύψιστο καλό σου, όπου και όπως τη χρειάζεσαι.

Ο κάθε διαλογισμός διαρκεί 15 λεπτά περίπου και έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να χωρέσουμε αυτό το χρονικό διάστημα στο πολυάσχολο πρόγραμμα της ημέρας μας.

Σημαντική Σημείωση: Εάν είσαι θεραπεύτρια Reiki ή άλλης Ενεργειακής Τεχνικής, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς για δικούς σου ανθρώπους ή για να βοηθήσεις τους πελάτες σου αλλά δεν μπορείς να τους δημοσιεύσεις, να τους αντιγράψεις ή να τους διαθέσεις προς πώληση.

Πάτα στη φωτογραφία για να αποκτήσεις τους Διαλογισμούς

   

Ώρες Λειτουργίας


- Δευτέρα εως Παρασκευή

  10.00πμ - 8.00μμ


- Σάββατο 10.00πμ - 14.00μμ

 και Κυριακή Κλειστά