• perfecteuphoria1
  • perfecteuphoria2
  • perfecteuphoria3

Πώς χάνουμε την πολύτιμη ζωτική ενέργεια μας χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε

Πώς χάνουμε την πολύτιμη ζωτική ενέργεια μας χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε

Podcast με τη Βάσια Κόλια RMT&MRC

H ζωτική βιοενέργεια είναι ο σύνδεσμος μεταξύ πνεύματος, νου και σώματος του ανθρώπου. Όταν δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια στο σύστημα ψυχή - νους - σώμα, τότε δεν μπορούμε να έχουμε υγεία, ηρεμία, διαύγεια, αγάπη, ούτε να λειτουργούμε απ οτελεσματικά σε οποιοδήποτε επίπεδο. 
Oι περισσότεροι δεν χρειαζόμαστε απόδειξη για το γεγονός πως όταν η ενέργειά μας είναι χαμηλή, οι συναισθηματικές, νοητικές και δημιουργικές λειτουργίες εξασθενούν και πολύ συχνά γίνονται αρνητικές και δυσάρεστες.

Δε χρειαζόμαστε επίσης απόδειξη για το ότι, όταν η ενέργειά μας είναι πεσμένη, η ψυχολογική και σωματική μας υγεία γίνεται ευάλωτη. 
Οι περισσότεροι απο μας επίσης, ΔΕΝ αντιλαμβανόμαστε τους 4 πιο συνηθισμένους και ύπουλους τρόπους με τους οποίους χάνουμε άσκοπα τεράστιες ποσότητες πολύτιμης ζωτικής ενέργειας στην καθημερινότητα μας και μάλιστα χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Στο podcast που ακολουθεί, θα μάθεις ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι, που εξαντλούν την ενέργεια σου χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

 

Τα Βασικά του Reiki για Αρχάριους

Τα Βασικά του Reiki για όσους τους γοητεύει σαν τεχνική αλλά δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να συντονιστούν στον 1ο Βαθμό.

- Πώς λειτουργεί το Reiki και μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς μια για πάντα από τη αρνητική ενέργεια στο σώμα και στη ζωή σου;
- Πώς εξηγείται πλέον από την επιστήμη;
- Πώς μπορείς να εφαρμόσεις τις 5 Αρχές του Reiki στην καθημερινότητα σου για να απαλλαγείς από το φόβο, την ανησυχία και το άγχος, ακόμη κι αν δεν έχεις συντονιστεί στον 1ο Βαθμό;
- Σ' αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) θα βρεις όλες τις πληροφορίες.
- Επίσης θα μάθεις μερικές απλές τεχνικές του Reiki, που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε μια πρώτη επαφή με τα υπέροχα αποτελέσματα που έχει πάνω στο stress.
- Δεν χρειάζεται να έχεις συντονιστεί στον 1ο Βαθμό.
- Το ebook συνοδεύεται και από 2 ακουστικά αρχεία σε μορφή mp3.

**Μετά την οικονομική τακτοποίηση, θα λάβεις άμεσα το ebook σε μορφή pdf και τα ακουστικά αρχεία σε μορφή mp3, στο email σου. Μπορείς να το διαβάσεις στον υπολογιστή, στο tamplet ή ακόμα και στο κινητό σου. Επίσης, αν θέλεις να το διαβάσεις σε έντυπη μορφή, μπορείς να το εκτυπώσεις εύκολα σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.

Πάτα στη φωτογραφία παρακάτω για να αποκτήσεις το ebook "Το Εγχειρίδιο του Reiki"

Ώρες Λειτουργίας


- Δευτέρα εως Παρασκευή

  10.00πμ - 8.00μμ


- Σάββατο 10.00πμ - 14.00μμ

 και Κυριακή Κλειστά