• perfecteuphoria1
  • perfecteuphoria2
  • perfecteuphoria3

Reiki, η ζωή αλλιώς

 Reiki, η ζωή αλλιώς

Γράφει η Βάσια Κόλια

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν πλήρη υγεία αλλά δεν την έχουν. Θέλουν αφθονία & ευημερία αλλά δεν την έχουν. Θέλουν αγάπη αλλά δεν την έχουν. Θέλουν να είναι χαρούμενοι αλλά δεν είναι. 

Όλοι οι άνθρωποι, θέλουν να εκπληρώνουν αυτές τις επιθυμίες τους αλλά δεν μπορούν. Γιατί;

Γιατί δεν τους έδειξε κανείς πώς να το κάνουν.

Γιατί το μόνο που τους έδειξαν και εξακολουθούν να τους δείχνουν είναι πώς να φοβούνται….πώς να φυλάγονται….πώς να βολεύονται…..πώς να αποφεύγουν τη χαρά….πώς να είναι καχύποπτοι…..

Γιατί τους έμαθαν ότι δεν μπορούν να τα έχουν όλα, γιατί…”όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα”

Γιατί τους έμαθαν ότι δεν πρέπει να γελάνε πολύ, γιατί… “θα τους βγει σε ξινό”

Γιατί τους έμαθαν ότι δεν πρέπει να κάνουν σχέδια, γιατί… “όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει.”

Γιατί τους έμαθαν ότι δεν πρέπει να μιλάνε σε ξένους, γιατί…”οι άνθρωποι είναι κακοί”.

Γιατί τους έμαθαν ότι “οι άντρες ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους”.. και “οι γυναίκες ψάχνουν ένα κορόιδο να “το τυλίξουν”..

Γιατί τους έμαθαν ότι όσοι έχουν λεφτά είναι απατεώνες ή εκμεταλλευτές και οι φτωχοί είναι καλοί & τίμιοι.

Γιατί τους έμαθαν να κάνουν τα “στραβά μάτια” αρκεί να βολευτούν…

Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που ζουν δυστυχισμένες ζωές περνώντας τη ζωή τους εγκλωβισμένοι σε δουλειές που μισούν ή σε γάμους που καταπιέζονται ή με προβλήματα υγείας που δεν εξηγούνται. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που πέφτουν συνεχώς σε λάθος και καταστροφικές σχέσεις ή είναι μόνοι, γιατί φοβούνται να εμπιστευτούν. Και όλα αυτά, εξαιτίας των λανθασμένων απόψεων που έχουν για τον εαυτό τους και τη ζωή που ήρθαν να ζήσουν.

Έτσι ήμουν κι εγώ, μέχρι που αποφάσισα ότι η ζωή μου δεν μου άρεσε καθόλου και έπρεπε να κάνω κάτι για να την αλλάξω άμεσα.

Έπρεπε να γνωρίσω και να εκπαιδευτώ στο Reiki, σε μια τεχνική που προέρχεται από μια τελείως διαφορετική κουλτούρα, να ερευνήσω τη κβαντική φυσική και τη νέα επιστήμη, να μελετήσω πολλούς αξιόλογους πνευματικούς δασκάλους του παρελθόντος και του παρόντος,  για να καταλάβω ότι......

“Αν θέλω να αλλάξω τις συνθήκες της ζωής μου και να τις κάνω καλύτερες, ο μόνος τρόπος για να το κάνω,

είναι να αλλάξω τις αντιλήψεις μου και τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τη ζωή και τον εαυτό μου”

Έμαθα ότι η ιδανική υγεία, η συνεχόμενη ροή του εισοδήματος, ο ιδανικός σύντροφος, το ιδανικό σπίτι, οι ιδανικοί φίλοι, η ιδανική εργασία, οι ιδανικές διακοπές, ΔΕΝ είναι γεγονότα που χρειάζεται να περιμένω να συμβούν-αν είμαι τυχερή-, αλλά γεγονότα που ήδη υπάρχουν στο πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων και απλά χρειάζεται να εναρμονιστώ-συντονιστώ στις δικές τους ενεργειακές δονήσεις, για να τα δω να πραγματοποιούνται στη ζωή μου….ΤΩΡΑ! 

Είμαι σίγουρη, ότι κανείς και ποτέ πριν δεν σου έμαθε να αντιμετωπίζεις τη ζωή αλλά και τον εαυτό σου με τον τρόπο που περιγράφω στο ebook ( ηλεκτρονικό βιβλίο) "Reiki, η ζωή αλλιώς"  και αυτή η οπτική-πίστεψε με-μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή! 

Αν  ΔΕΝ θέλεις, για άλλη μια φορά, να ξεφουσκώσουν οι ευχές και τα όνειρα για μια καλύτερη νέα χρονιά με το σβήσιμο των γιορτινών φώτων και το ξεστόλισμα των δέντρων και αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, ξεκίνα με τον πιο άμεσο, απλό και κατανοητό τρόπο. Ξεκίνα με το να μάθεις πώς να εφαρμόζεις τις 5 Αρχές του Reiki.  

Το ebook - ηλεκτρονικό βιβλίο "Reiki, η ζωή αλλιώς" θα το βρεις εδώ στο eshop του perfecteuphoria.gr και θα το λάβεις άμεσα (μόλις ειδοποιηθεί το κατάστημα για την οικονομική τακτοποίηση) στο email σου. Είναι σε μορφή pdf και θα μπορείς να το διαβάσεις είτε στον υπολογιστή σου, είτε στο tablet ή ακόμα και στο κινητό σου. Επίσης μπορείς αν θες να το εκτυπώσεις εύκολα σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο και να το διαβάσεις σε έντυπη μορφή.

Επίσης θα λάβεις ως δώρο και Έναν υπέροχο δεκάλεπτο διαλογισμό σε μορφή mp3, για να διώχνεις την ανησυχία, το άγχος ή οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα και να τον χρησιμοποιείς κάθε πρωί για να ξεκινάς την ημέρα σου με τον πιο όμορφο και δημιουργικό τρόπο. 

Υ.Γ  Το Ψηφιακό βιβλίο "Reiki, η ζωή αλλιώς" απευθύνεται σε σένα, που κάποια στιγμή σήκωσες το κεφάλι ψηλά και φώναξες……..“Αρκετά ! Μέχρι εδώ! Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου…τώρα!
Καλή αρχή.
"Βάσια"​

 

Για να αγοράσεις το ebook πάτα εδώ

Ώρες Λειτουργίας


- Δευτέρα εως Παρασκευή

  10.00πμ - 8.00μμ


- Σάββατο 10.00πμ - 14.00μμ

 και Κυριακή Κλειστά